Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa

August 03, 2017

Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa | Assalamualaikum. Harap tak muak lah baca entri yang kali ini haha. Hanya Sis Hawa dan blogger rapat Elsa je yang kenal Elsa yang jenis tak duduk diam dengan blog sendiri hahaha. Gatal sangat dah mata nie tengok blog takde yang baru walaupun baru 2 bulan pakai template baru! Aduhai. Okay kali ini Elsa akan buat Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa

Sis Hawa merupakan seorang penulis blog yang Elsa segani. Ha beliau juga ada menyediakan tempahan mengedit blog tau. Boleh tengok hasil kerja Sis Hawa di sini. Mana lah Elsa tak gatal mata tengok hari-hari beliau tunjuk kepuasan pelanggan-pelanggan terhadap hasil sentuhan beliau. Elsa cepat-cepat PM Sis Hawa dekat facebook. Haha sempat lagi bergurau kata Elsa tak reti duduk diam hakhak betul tu betul!

Beliau minta Elsa lakar design header yang Elsa nak. Hm memang Elsa susah lerr nak memikirnya haha ingat nak serah semuanya dekat Sis Hawa sebab Elsa percaya beliau boleh buat cantik-cantik tanpa lakaran Elsa. Tapi takpelah Elsa cuma bagi satu gambar saja untuk diletakkan dekat header. Elsa tak mahu rushing jadi hari kedua Elsa dah dapat header! Wah wah tengoklah hasil tangan Sis Hawa!

Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa
Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa


Melompat tak tengok header Elsa, anak-anak? Hahaha. Itulah gambar yang Elsa bagi dekat Sis Hawa. Entah kenapa kali ini Elsa nak ada patung tu dekat header. Sis Hawa hanya caj RM10 untuk satu header yang awesome nie! Murah kan! Jadi selepas ini kalau siapa yang datang ke Blog Elsa jangan cepat-cepat tekan X pula hmmmm ini bukan blog kanak-kanak riang tau. Okay Elsa memang suka sangat cantik dan simple mata lagilah sejuk pandang ha dah tak gatal lagi. Okay awak semua suka yang mana satu? Hikhik

Eh tapi kenapa ada dua header? Haaaa ini nak cerita yang laaaagi best! Mula-mula Sis Hawa suruh pilih satu antara dua mana yang cantik? Dah tentu Elsa cakap dua-dua cantik! Elsa ambil masa tau nak pilih yang terbaik. Huhu tapi rezeki Elsa, tiba-tiba saja Sis Hawa cakap macamnie

Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa
Editing Blog Review: Tempahan Header Baru Daripada Sis Hawa

Tak terungkap satu patah perkataan pun bila Sis Hawa cakap macamtu dekat Elsa. YaAllah murahkanlah rezeki Sis Hawa. Kakak Elsa sorang nie memang faham perangai Elsa ye beliau memang faham sangat-sangat. Selain daripada pandai menghias blog, beliau juga sangat baik hati betul Elsa tak nafikan. Awak semua pasanglah niat untuk makeup blog awak dan cubalah dari Sis Hawa In Shaa Allah beliau boleh hasilkan design yang sangat cantik dan kemas. In Shaa Allah murah rezeki pengedit blog yang lain juga!

You Might Also Like

15 Comments

  1. Kepuasan pelanggan diutamakan... untung Elsa....

    ReplyDelete
  2. puji tinggi sangat, tak boleh tido malam la sis di buatnya..tapi part tak reti duduk diam tu memang dh paham sangat! Kita sama2 tengok berapa lama pula header baru tu akan bertahan kat situ.. kih3x

    ReplyDelete
  3. Cantik dah comel header tu... dan yg pasti mmg sentuhan Awa memang terbaik....

    ReplyDelete
  4. Ai ingatkan elsa tu real name elsa.. hihihi! btw cantik header tu..

    ReplyDelete
  5. Cantik elsa...sama jelah kita ni...kjp je nk tuko baru kannn...

    ReplyDelete
  6. Semoga murah rezeki sis awa. Cantik header elsa tu :)

    ReplyDelete
  7. alahai, comel je header tu hehe

    ReplyDelete
  8. comel sgat header tue..sy pun hampir nak tempah kat Sis Hawa tp sy hold dulu hahaha sbb sy nak fikir design yg mcm mana yg sy nak..lgipun Mayy Jie dah tolong hiaskan template sy Alhamdulillah .. mungkindah pakai sikit baru tukar.. apapun sepa2 ja yg design mmg lawa..tgn kita xda seni huhu

    ReplyDelete
  9. serius cantik header baru tu!

    ReplyDelete
  10. cantik arrr.. tahniahhh ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/

    ReplyDelete
  11. Cantikkk header! Kreatif sis hawa.

    ReplyDelete
  12. memang cantik header blog elsa..hasil kerja sis hawa memang terbaik

    ReplyDelete