Senarai Pemenang Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

July 04, 2017

Senarai Pemenang Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors | Assalamualaikum. Elsa kembali! Hehe Selamat Hari Raya buat sahabat Blogger Elsa maaf zahir dan batin! Okaylah dah seminggu dah giveaway yang Elsa anjurkan tamat. Baru hari ini Elsa betul-betul free nak buka laptop dan nak umumkan Senarai Pemenang Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors dimana Elsa dan para sponsor telah menjanjikan hadiah duit raya RM10 x 10 pemenang

Senarai Pemenang Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors
Senarai Pemenang Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

Terima kasih kepada 21 peserta yang sudi join giveaway Elsa nie. Tapi giveaway kali ini kurang mendapat sambutan hehe mungkin juga bulan puasa sibuk dengan persiapan raya kan, atau mungkin syarat-syarat Elsa terlampau susah huhu In Shaa Allah untuk giveaway akan datang Elsa akan perbaiki. Elsa dah pun pilih berdasarkan kriteria yang Elsa mahu iaitu cerita yang paling mencuit hati Elsa yay! Ha jangan tak tahu, Elsa pun ada pengalaman nakal Elsa masa kumpul duit raya. [Baca: Elsa Bakar Rumah Orang Masa Kumpul Duit Raya?] Tak mahu bebel panjang dah lah. Sila lihat senarai peserta di sini. Jom tengok siapa yang bertuah!

10 PEMENANG DUIT RAYA RM10
1. http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
2. http://www.ronaldmohoni.com/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html
3. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
4. http://thatsomine.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
5. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
6. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
7. http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
8. http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
9. https://aunilieyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE
10. https://jombercontest.blogspot.my/2017/06/giveaway-duit-raya-rm100-by.html DONE

Elsa akan emel para pemenang malam ini juga tau! Sila beri maklum balas dalam masa 3 hari. Jika tidak, hadiah burn begitu saja tau huhu. Haa kalau boleh taknak ada kes hadiah burn nie

Okay buat 11 peserta yang tinggal, Elsa ada hadiah untuk anda juga! Elsa dah pun masukkan anda semua ke dalam bloglist bulan Julai Elsaalicious! Yay

Alhamdulillah selesai sudah. Terima kasih kepada yang sudi beri sokongan kepada Elsa. In Shaa Allah jika ada rezeki lain, Elsa akan jalankan giveaway/segmen lagi. Terima kasih Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin!

You Might Also Like

15 Comments

  1. Alhamdulillah..
    Terima kasih Elsa..

    Mya dah reply emel.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah semua ..
    have a nice raya everyone :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Elsa and the sponsors.. Semoga murah rezeki awak suma.. Tahniah pada semua.. ��

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah & Terima kasih... Saya dah hantar details...

    Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah..terima kasih elsa n sponsers...

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua yang dapat duit raya
    JanjiKita

    ReplyDelete
  7. good luck pada semua yang participate

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete