Lagu Blues Penyeri Blog Elsa!

September 05, 2016

Assalamualaikum

Hai semua. Okay harinie Elsa terbuka hati nak tukar lagu dekat blog Elsa nie ha. Rasa macam dah bosan sangat pulak asyik mendengar snowman snowman je kan hahaha

Okay kalinie lagunya em mesti semua pernah dengar and tahu kankan? Alah lagu popular zaman dulu derr hahahaha

Elsa pilih lagu nie sebab Elsa suka ke-blues-an lagu nie dan Elsa saja pilih minus one saja supaya korang boleh lah berangan ala ala smule dekat sini hakhak

Okay nak try karaoke? Nak kena ada lirik? Okay okay ada di bawah nie



Siapa dah try nyanyi lagu nie? Tengok sikit hihik

Enjoy :*

You Might Also Like

4 Comments

  1. salam kenal. amboi sedap naw lagu dia. hehe

    ReplyDelete
  2. This song was great though. feeling blues gtu. :)

    ReplyDelete
  3. Aww, for some reason, I cannot open the video. It says the video is not available. What could be the reason? Saya pon suka dengar lagu blues, not all, but certain songs.

    ReplyDelete