WEB REVIEW: Pertama Kali Shopping di 11street.my

September 20, 2016

Assalamualaikum

Hai semua apa khabar? Okay harinie Elsa nak buat review sikit tentang satu website dimana kita boleh shopping online di situ. Siapa tak familiar dengan 11Street.my ha meyh sini rapat rapat nak puji memuji nie hehe


Okay nie dia. Kalau awak semua taip http://www.11street.my/ akan terteralah paparan seperti di atas huhu. Tengok home saja dah menarik kan. Macam macam item yang ditunjuk. Daripada pakaian, gajet, kasut, beg, buku, baucer sampailah penjagaan diri semua ada dalam nie. Payah sangat nak cari? Boleh guna tab search tu untuk cari barang

Seronoknya 11Street.my nie, setiap item yang kita mahu, dia bagi potongan harga/diskaun yang saaaaangatlah banyak. Sampai kita punya niat nak shop satu item saja, boleh jadi 10 item nak diborong huhu


Okay paparan di atas nie bila kita dah pilih barang yang kita minat nak shop. So dekat situ awak akan nampak harga wahhh siap tunjuk diskaun lagi! Kemudian pilih warna dan tekan Buy Now. Yang bestnya barang di 11Street.my kebanyakkannya free shipping tau. So boronglah banyak banyak tetap takde kos postage haha


Setiap barang juga ada paparkan detail produk tersebut. So diingatkan sebelum membeli, rajinkan lah diri untuk kaji produk, tengok review dan komen komen pelanggan samada bagus atau tidak produk nie selamat digunakan atau tidak. Itu semua kena ambil tahu tau supaya tidak rugi wang dan terjadi apa apa perkara yang tidak diingini keatas kita kan

Sangat mudah shopping online sebenarnya. Semua dekat hujung jari jeh huhu. Klik sana klik sini, buat payment, goyang kaki sampai barang sampai rumah. Kalau puas hati, mesti nak ulang lagi shopping dekat sini ye dak hikhik

Elsa sibuk dok cerita pasal dia nie, nak tahu Elsa beli apa? Mohon jangan ketawa tau. Benda nie laa buat Elsa jadi cantik hahahahahahaha


Rugi jugak kalau siapa tak tahu and tak try munafie nie. Awesome wooo

Yang belum shopping dekat sini, meyh lah join sekali hehe

You Might Also Like

6 Comments

  1. tak pernah try lagi shopping dekat sini tapi dah download dah apps dia dekat hp. kekeke

    ReplyDelete
  2. Hari tue dah jenguk dah 11street.my nie, tapi masih belum yang berkenan di hati untuk beli barangan di sini.. =)

    ReplyDelete
  3. huu senanglah nak shopping di hujung jari je hee :D
    follow sini #186
    follow back and keep in touch! :D

    ReplyDelete
  4. Mai takde online banking so tak bleh shopping online lagi,hahaha,ketinggalan zaman bebenor..

    ReplyDelete
  5. okay serious ingat Munafik tadi hahaha. btw tak pernah lagi shopping kat 11st street ni but somehow will try later !

    ReplyDelete
  6. dekat sini tak pernah cuba agik beli... hehe..

    ReplyDelete