Pemenang Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

September 05, 2017

Pemenang Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious | Assalamualaikum semua! Lamanya Elsa tutup laptop nie. Raya lah, merdeka lah, maka blog pun kelaut. Ha dah dekat entri lain lah Elsa nak bebel! Sekarang Elsa nak umumkan Pemenang Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious yang Elsa anjurkan selama sebulan. Siapa yang belum sempat join giveaway Elsa hari itu? Ha takpe akan datang join pulak tau tau! Jom tengok kot-kot anda tersenarai!

Pemenang Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious
Pemenang Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Elsa ucapkan terima kasih banyak kepada 40 peserta yang sudi join giveaway Elsa. Seperti yang dijanjikan, Elsa cari 14 pemenang (abaikan gambar tersalah tulis jumlah pemenang) untuk giveaway kali ini. Boleh semak link url anda di SENARAI PESERTA. Elsa tak gunakan random.org tapi Elsa guna manual tau Elsa cabut sendiri guna kertas lipat lipat! Secara jujur dan ikhlasnya Elsa umumkan di bawah

Pemenang Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Tempat Pertama

Tempat Kedua

Tempat Ketiga

Tempat Keempat
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 25)

Kepada pemenang yang tersenarai di atas, untuk pengeposan hadiah, sila e-mel Elsa ke shaaireen62@gmail.com, nyatakan:-
Perkara : Pemenang GA Elsa
Nama:
URL penyertaan:
Alamat:
Nombor telefon:

Saguhati
Bloglist Selama Sebulan X 10 Pemenang

Alhamdulillah tahniah kepada yang tersenarai sebagai pemenang GA Elsa pada kali ini! Elsa dah e-mel kesemua pemenang ye. Ha cepat-cepat bukak e-mel! Kalau tidak, hadiah burn. Haa ayokkk

Yang tak menang jangan kecewa tau. In Shaa Allah bulan demi bulan akan ada ga dan segmen daripada Elsa. Jangan risau tau! Terima kasih semua yang setia dengan blog Elsaalicious semoga kekal persahabatan kita sebagai rakan blogger

You Might Also Like

21 Comments

  1. Alhamdulillah elsa. Grand prize ni

    ReplyDelete
  2. Tahniah semua pemenang. Alah... tak sempat nak join GA Elsa. Dah lah Qbal peminat lawak kampus.

    ReplyDelete
  3. Waaaaww.. Alhamdulillah.. yeahhh.. tersenarai dlm bloglist.. love love..tq beb

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. hi, baru follow ur blog.

    harap ada contest lg. :D

    ReplyDelete