65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia

May 31, 2017

65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia | Assalamualaikum. Buat pertama kalinya Elsa dengar ada lagi satu platform membeli-belah dalam talian yang terbesar di Singapura iaitu ezbuy Malaysia! Sehingga kini mereka telah menyediakan perkhidmatan membeli-belah barangan penjual daripada China, Taiwan, Malaysia, Korea dan USA. Wah dengar cerita juga, ezbuy Malayisa akan buat 65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia! Berita baik kan? Lagi-lagi nak raya nie mesti banyak benda nak shopping punya. Jawapan paling terbaik adalah ezbuy Malaysia lah
65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia
65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia

Jangan terlepas peluang. Kena lah selalu alert dengan ezbuy Malaysia kerana 65eDay - Global Super Sales event akan mula pada 31 Mei 2017 ini, di mana anda boleh membeli-belah dengan diskaun sehingga 90% waduh geramnya bila baca kan haa. Selain itu, jualan barangan eksklusif akan bertukar-tukar produk pada setiap hari sehingga 5 Jun 2017. Kenapa bertukar-tukar? Sebab lebih daripada 20 Juta produk jualan termasuk fesyen, keperluan diri dan gaya khas daripada penjual terbaik ezbuy Malaysia. Ha apa lagi yang menarik? Buat anda yang suka memborong, ha ajak rakan-rakan, jiran-jiran sekali untuk berjemaah borong dengan anda kerana terdapat tawaran menarik berbelanja bersama rakan-rakan dan nikmati harga borong lebih 300 item bersama-sama. Semakin hari anda berbelanja dengan ezbuy, semakin banyak tawaran yang menanti! Jangan toleh tempat lain. Luangkan masa dengan 65eDay - Global Super Sales event

65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia
65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia

Antara jenama yang paling top dengan diskaun yang sangat luar biasa adalah jenama Sony, Tefal, Canon, Casio, Daniel Wellington, Samsung, Pineng, Lifebuoy, Dettol, Johnson Baby, Brands. Scholl dan banyak lagi! Kena layari laman web ezbuy Malaysia sekarang juga. Kalau terlepas, Elsa tak tahu hikhik

65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia
65eDay - Global Super Sales event Di ezbuy Malaysia

Buat anda yang dah tak sabar nak meluangkan masa shopping dengan ezbuy Malaysia, yay Elsa ada berita gembira untuk anda semua tau! Jika anda sukakan baucer percuma, ha anda boleh download aplikasi ezbuy Malaysia di Appstore dan Playstore. Sesudah itu, anda hanya perlu scan QR Code untuk dapatkan FREE RM15 SHOPPING VOUCHER. Kemudian boleh lah berbelanja semasa 65eday, Global Super Sale berlangsung nanti

Rugilah kalau siapa tak endahkan tawaran ini. Dah jauh lebih jimat tau. Nak raya kan? Nak cantik-cantik kan? Ha ezbuy Malaysia kan ada hikhik. Elsa dah bookmark dah apa yang Elsa nak beli. Dah sampai 31 Mei 2017 nanti, Elsa borong sampai puas! Ingat ye. 65eday, Global Super Sale Di ezbuy Malaysia bermula 31 Mei 2017 hingga 5 Jun 2017. Yay terima kasih ezbuy Malaysia!

You Might Also Like

8 Comments

  1. Dah ada diskaun Ada lagi coupon voucher. Wow

    ReplyDelete
  2. Mama jue pun ada beli barang kat Ezbuy ni.. tengah tunggu.. insyaAllah b4 raya sampai sebab barang tu besarrrr.. itu pun guna prime rm8.80 tu.. beshhhh.. jadi ketagih betul la shopping kat sini

    ReplyDelete
  3. mmg murah kan...tapi kena control diri ni pulak kang pokai pulak Umi hehe

    ReplyDelete
  4. Woww, dahlaa barang kat sana memang murah. Tambah pulak dgn diskaun, memang brbaloi2laaa. ;)

    ReplyDelete
  5. mind to visit my blog? http://shahirahsarmy.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Sehingga 5 jun. Dah lepas dah.

    ReplyDelete