Top Commentators Bulan April Blog: Elsaalicious

May 06, 2017


Top Commentators Bulan April Blog: Elsaalicious | Assalamualaikum. Apa khabar semua? Rindu Elsa tak haha. Baru hari ini Elsa lapang masa sepenuhnya, lapang dari kerja pejabat yang bertimbun-timbun tak pernah nak habis tu. Tapi Elsa taknak bebel panjang di entri ini sebab ini hanya untuk Elsa umumkan Top Commentators Bulan April Blog: Elsaalicious. Nak Elsa bebel panjang? Ha dekat entri lain nanti hahaha

Top Commentators Bulan April Blog: Elsaalicious
Top Commentators Bulan April Blog: Elsaalicious

Terima kasih dan tahniah kepada anda berlima! Wah! Kita ada ahli Top 5 yang baru iaitu kak Siqah Hussin. Terima kasih kerana rajin berkunjung ke Blog Elsaalicious yang dalam perjalanan nak maju nie hakhak. Mereka semua ialah Blogger yang Elsa selalu kunjungi tau. Tak pernah tak perfect lah mereka nie. Nampaknya Kak Sha pula yang teratas pada bulan ini wah tahniah tahniah!

Baca: Top Commentators Bulan Mac Blog: Elsaalicious

You Might Also Like

16 Comments

  1. tahniah kepada pengomen tegar..hehe rajin depa blogwalking tu

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, yeah no 2 😄

    ReplyDelete
  3. Yg dlm list tu semua blogger2 hebat b rajin blogwalking. Tahniah utk yg tersenarai.!!!

    ReplyDelete
  4. 5 orang ni memang sentiasa the best lah. Hihi

    ReplyDelete
  5. kena selalu komen lagi blog elsa ni sebab tak termasuk dalam ranking comment ni. haha sedihhh.

    ReplyDelete
  6. Seronok nampak nama akak di situ. Hihi.

    Keep blogging Elsa :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah ^^
    sy dtg nk jmput join giveaway ni :) http://akhalilah.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html?m=1

    ReplyDelete
  8. tahniah pada smua pengomen tegar. :)

    ReplyDelete
  9. pengomen tegar tu.. Akak jerk x de masa nk terjah blog kengkwn.. haduii.

    ReplyDelete
  10. hai elsa. aida terjah dari grup terjah fb :)
    salam kenal ye.

    tahniah.
    semua yg menang tu familiar blogger yg aida selalu selisih bahu di alam maya.
    tahniah :)

    ReplyDelete