Elsaalicious: Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1


Lazada Malaysia

Wednesday, 15 March 2017

Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1


Assalamualaikum

Hari ini apa gila entah Elsa tiba-tiba nak check Rank Blog Elsaalicious di Alexa. Haha mestilah dengan satu sebab dan sebabnya nak tengok sejauh mana popularnya Blog Elsaalicious ini. Ini kali pertama Elsa check. Alhamdulillah boleh tahan juga keputusannya

Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1
Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1

RABU
15 MAC 2017
5.48PM

SUMBER: SINI

In Shaa Allah Elsa akan check ranking pada setiap setengah bulan bermula tarikh hari ini. Okay noted dalam blog. Harap jangan lupa sudah lah Elsa

Komen
18 Komen

18 comments:

Ana Suhana said...

Semoga terus bertambah baik ranking next month ye. Moh kita check setiap bulan lepas ni ye. ��

Seorang Syed said...

Waaaaa hebatnya elsa. Syed punya takda dalam ranking lagi. Tahniah!

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

all the best Elsa..semoga semakin baik ranking Elsa nanti...

Cikna said...

Tahniah,
Alexa ranking ni dah lama cikna tinggalkan..😎.

Mohamad Khairil said...

tahniah :D

SITI AWADAH said...

wah tahniah elsa.. sis x setanding elsa lagi

Fhatin Amelia said...

tahniah elsa ! hehe teruskan usaha up lagi ranking :D

Shikin Razali said...

Tahniah Elsa, semoga blog Elsa dpt mendapat top 50 dalam Malaysia, Insha Allah...

Anum Abdullah said...

banyak nya elsa dapat..

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah elsa. smoga terus berblogging :)

cik kaella said...

Tahniah elsa, teruskan 😊

shameel Iskandar said...

Tahniah Elsa..

Nieyl said...

wah...tahniah dear...

C i k R e n e x said...

tahniah,,akak nak check jugak lah.huhu

Fairuz Aqilah said...

Wuuuuu saya akan teruskan sokongan padu untuk elsa! 😘

Mat Jo said...

3,000,000 naik tu, :)

Siqah Hussin said...

Tahniah Elsa! Akan sentiasa support Elsa dalam blogging 😍

Nour Adieb said...

semoga next month ranking bertambah ok, ameeen. jom kita usaha tingkatkan ranking & traffic blog kita 😎

Elsaalicious.