Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1

March 15, 2017


Assalamualaikum

Hari ini apa gila entah Elsa tiba-tiba nak check Rank Blog Elsaalicious di Alexa. Haha mestilah dengan satu sebab dan sebabnya nak tengok sejauh mana popularnya Blog Elsaalicious ini. Ini kali pertama Elsa check. Alhamdulillah boleh tahan juga keputusannya

Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1
Alexa Rank Blog: Elsaalicious #1

RABU
15 MAC 2017
5.48PM

SUMBER: SINI

In Shaa Allah Elsa akan check ranking pada setiap setengah bulan bermula tarikh hari ini. Okay noted dalam blog. Harap jangan lupa sudah lah Elsa

You Might Also Like

19 Comments

  1. Semoga terus bertambah baik ranking next month ye. Moh kita check setiap bulan lepas ni ye. ��

    ReplyDelete
  2. Waaaaa hebatnya elsa. Syed punya takda dalam ranking lagi. Tahniah!

    ReplyDelete
  3. all the best Elsa..semoga semakin baik ranking Elsa nanti...

    ReplyDelete
  4. Tahniah,
    Alexa ranking ni dah lama cikna tinggalkan..😎.

    ReplyDelete
  5. wah tahniah elsa.. sis x setanding elsa lagi

    ReplyDelete
  6. tahniah elsa ! hehe teruskan usaha up lagi ranking :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah Elsa, semoga blog Elsa dpt mendapat top 50 dalam Malaysia, Insha Allah...

    ReplyDelete
  8. tahniah elsa. smoga terus berblogging :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah elsa, teruskan 😊

    ReplyDelete
  10. tahniah,,akak nak check jugak lah.huhu

    ReplyDelete
  11. Wuuuuu saya akan teruskan sokongan padu untuk elsa! 😘

    ReplyDelete
  12. Tahniah Elsa! Akan sentiasa support Elsa dalam blogging 😍

    ReplyDelete
  13. semoga next month ranking bertambah ok, ameeen. jom kita usaha tingkatkan ranking & traffic blog kita 😎

    ReplyDelete
  14. Tahniah..bukan senang nk dptkan ranking mcm tu..teruskan post2 yg bermanfaat utk pembaca

    ReplyDelete