Elsaalicious: Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!



Friday, 10 March 2017

Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!


Assalamualaikum

Masih ingat segmen yang dianjurkan oleh Sifu Hasrul Hassan? Beliau menjanjikan trafik yang tinggi meroket selepas saja kita sertai segmen beliau. Ya betul! Trafik Elsa naik pergi bulan dah tau hahaha. Nak tengok bukti ah meyh sini

Trafik sebelum menyertai segmen Bro Hasrul Hassan (8 Mac 2017, 2.05PM)

Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!
Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!

Trafik selepas menyertai segmen Bro Hasrul Hassan (9 Mac 2017, 5.17PM)

Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!
Wow Betullah! Trafik Naik Meroket!


Alhamdulillah. Pencapaian yang sangat memberangsangkan. Jujurnya Elsa tak pernah dapat kunjungan yang sangat banyak seperti itu. Yelah blog suam-suam nail kan. Cerita pun hari-hari tak berapa nak menarik. Tapi nak kejar trafik punya pasal, sanggup bersengkang mata cari blog untuk blogwalking dan tinggalkan jejak di shoutbox. Tapi hasil gitu saja jugak huhuhu

Kenapa harinie 72 pageviews saja? Huhu sebab Elsa tak update apa-apa entry yang menarik sejak semalam dek kerana ketandusan idea. Cadangnya nak publish entry Sunshine Blogger Award yang ditag oleh Bro Noor Azlan dan Sis Ana Suhana, tapi malangnya entry tu masih tergantung dan tak siap lagi hakhak. Jadi tak seronok jika nak kongsi kepada pembaca sebab tak gempak sangat pun jalan ceritanya hehe

Apa-apa pun, terima kasih kepada Bro Hasrul Hassan kerana memberi peluang untuk Elsa naikkan trafik dengan menyertai segmen beliau. Banyak manfaatnya jika kita rajin blogwalking tau. Kalau Elsa tak blogwalking Elsa tak nampak segmen nie dan blog Elsa pun sunyi macam duduk dalam hutan! Hahaha

Komen
18 Komen

18 comments:

Noor Azlan said...

Alhamdulillah, meroket betul tu... lepas ni dah boleh belajar seo lah... sekarang ni cuba buat artikel yang banyak orang cari di Google... memang susah sikit lah... slow2 ye..

Nurfaezah Abdullah said...

memang meroket ye eheh

Anum Abdullah said...

wah...panjang sangar roket dia sampai ke bulan..ehehe...

Fhatin Amelia said...

tahniah dear ! hehe keep it up :D

Siqah Hussin said...

Meroket betul tu. Congrats Elsa :) Seronok tengok PV tinggi kan. Siqah plan nak up entri hari2 tapi apakan daya, tak mampu. Penat, balik kerja terus tido je...

Zizie Zack said...

ada nampak bro HH post semalam. tapi semalam busy tak sempat.

Ana Suhana said...

Alhamdulillah tahniah elsa 😘

Ana Fatihah said...

Huntong2~ Saya tak sempat join haritu sebab tak perasan tarikh diawalkan sehari. Padahal dah siap buat entry. Hihi, takpelah takde rezeki. :D

Shahida Dzulkafli said...

Yeah!! Tahniah Elsa..
Meroket terus ke bulan..

irazulkeffele said...

Wahhhh. Tahniah dear. Teruskan mengarang hehe

Seorang Syed said...

Tahniah elsa! teruskan update blog setiap hari untuk bagi trafik naik. hehehe jangan ponteng update ya.

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Tahniah elsa ..teruskan berblogging ..mudah mudahan semakin hari trafik semakin tinggi

Noor Maizan said...

Mai pun sempat merasa naik roket semalam, hahaha...Teruja tengok...

Rockysweety 90 said...

Iya betul lah.. makin naik da :D anyway tahniah girl. ~

Mrs Pip said...

Baru check blog..
Betullah, mrs pip pun rasa juga traffik meroket ke angkasa
Cheers

Mrs Pip said...

Tahniah...

Mieza S said...

tahniah. Pencapaian yang membanggakan

Jueliza Jamani said...

Tahniahhhh.. mama dah jarang sangat update sebab bz.. hahahah...

Elsaalicious.