Elsaalicious: GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah



Saturday, 18 March 2017

GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah


Assalamualaikum

Elsa seronok sangat hari ini sebab hari ini Elsa nak review seorang blogger favourite Elsa iaitu Sis Fairuz Aqilah! Okay haritu Elsa terima e-mel daripada Sis Fairuz Aqilah

GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah
GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah

Punyalah seronok Elsa waktu itu terus Elsa balas e-mel tersebut. Elsa berikan alamat seperti yang Sis Fairuz Aqilah mahu. 3 hari lepastu, ding dong! Abang Pos Laju datang rumah. Elsa koyak plastik parcel dan taraaaa ini dia DREAMCATHERS!

GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah
GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah

Elsa suka sangat sebab warna biru! Sis Fairuz Aqilah memang faham naluri seorang Aireen yang tak pernah nak besar nie hahaha. Warna biru bukan main banyak dekat situ! Elsa suka sangat sebab dapat hadiah hari jadi dari rakan blogger! Jadi Elsa gantung dreamcathers ini di dalam kereta Elsa

GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah
GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah

Korang semua tak jealous ke Elsa ada dreamcathers hakhak. Kalau nak macam Elsa jugak, boleh lah lawat InstaShop, Facebook Page dan Blog Sis Fairuz Aqilah. Beliau ada menjual dreamcathers pelbagai saiz dan design. Sesuai untuk gantung di dalam kereta, di pintu bilik, di cermin dan mana-mana sahaja. Beliau sangat sporting dan friendly tau. Jangan risau kalau nak berurusan dengan beliau In Shaa Allah servis terbaik akan diberikan untuk pelanggan beliau. Ayuh support rakan kita nie!

GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah
GIFT REVIEW: Dreamcatchers From Blogger Fairuz Aqilah

Terima kasih sekali lagi Sis Fairuz Aqilah. Harapan Elsa semoga maju dalam bisnes awak ye. In Shaa Allah dengan bermulanya bisnes kecil-kecilan ini akan memberikan hasil yang besar kelak :)

Komen
11 Komen

11 comments:

Seorang Syed said...

Wahhhh syoknya elsa dapat hadiah birthday! Dapat dreamcatcher warna biru lagi hehehe.

Ana Suhana said...

Alhamdulillah rezeki elsa. Semoga dimurahkan juga rezeki FA 😘

Mat Jo said...

Minat warna biru sebab elsa (frozen ) ke? :)

Nour Adieb said...

wahhh, bestnya Elsa dapat dreamcatcher warna biru sempena birthday 😍 I is jealous 😁

Anum Abdullah said...

best nya dapat hadiah..

Fairuz Aqilah said...

Awww... Thank youuuuu, Elsa! Kite pulak yang terharu dibuatnya. Terima kasih juga untuk semua doa yang baik-baik belaka. InsyaAllah, semoga yang baik-baik jugalah mengiringi kalian! Muahciked. 😘 (teary eyes)

irazulkeffele said...

Wiwittt dah cantik kereta dia haa, kena pulak warna biru hehehe

Amanda Suria said...

Wah best la dapat hadiah....jemput singgah blog akak..akak dari AFB juga

C i k R e n e x said...

Cantiknya ..hari tu ade survey2 gak kat IG dia. Tgu ade bajet lbih bru grab. Hehe

Amer Ridzuan said...

Ini tidak adil tidak adil sama sekali ... Tunggulah my birthday nanti. I wish for a pail of gifts!!! :3. Nice colour anyway, it suits you I think.

Radhia Razali said...

cantiknya dreamcatcher tu....congrats sis

Elsaalicious.