Elsaalicious: Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors


Lazada Malaysia

Thursday, 2 March 2017

Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors


Assalamualaikum

Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors
Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

Dah bersedia nak cabut nombor pemenang. Senang sambil taip sambil capai nombor hakhak

Alhamdulillah tamat sudah Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors. Terima kasih kepada 55 pemenang yang sudi join GA Elsa. Alhamdulillah Elsa seronok sangat GA Elsa kalinie mendapat sambutan! Tapi seperti yang Elsa janjikan Elsa hanya boleh pilih 45 pemenang sahaja ye. Jangan kecewa pada yang tak kena nombornya. Nak tengok nombor awak semua? Okay klik sini dan scroll bawah sikit ada senarai peserta

Okay tanpa membuang masa lagi, Elsa pun dah gatal tangan nak cabut nombor pemenang. Bismillahirahmanirahim

Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors
Senarai Pemenang Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors

Nature Republic Essence : Miss Wana
Topup RM 5 : Anis Khalilah

Bloglist selama 3 bulan : 1. Syahidah Fadilah 2. Noor Najwa 3. Asmaa 4. Farah Wahidah 5. Iffat Izzat

3. Madihah
Topup RM 5 : 1. Young Blood 2. Nur Athirah

Review Blog & Bloglist selama 2 bulan : 1. Sis Hawa 2. The Aaisy

5. Junzie
Topup RM 30 : 1. Tomodachi 2. Shahida Dzulkafli

Topup RM 5 : 1. Anum Abdullah 2. Asha Lya

7. Sarah
Bloglist selama 2 bulan : 1. Ombak Bergigi 2. Izzah Isa 3. Mar Mansor 4. Kasih Juju 5. Sayidah Napisah

8. Syaz
Topup RM 5 : 1. Mayy Jie 2. Aiman Salleh

9. Liyana
Review Blog & Igshop (jika ada, sponsor akan review igshop anda di instagram beliau) : 1. Nour Adieb 2. Airi Tanaka 3. Fuzy's Journal

10. Unni Anje
Topup RM 10 : 1. Cidaaa Halim 2. Merah Cekelat

11. Farrah
Topup RM 5 : 1. Queen Syanissa 2. Puan Kuci

12. Cik Renex
Bantal Burung Hantu : Seindah Cerita
Topup RM 5 : Mellya Crayola

13. Sa-viors
Topup RM 5 : 1. Aiman Ziyad 2. Pensel Dua Bee
Bloglist selama 2 bulan : 1. Zafirah Nazri 2. Jom Bercontest 3. Anis Shafika 4. Hazrina Halim 5. Jom Santai Aje

14. Nik Ainaa
Tunai RM 10 : 1. Noor Akma 2. Zahiya Zainuddin

Tunai RM 10 : 1. Mrs Velentine 2. Atyy Azmi

Dreamcatchers : 1. Macam Macam Cite 2. Balqis Batrisyia

17. HADIAH MISTERI DARI ELSA : IRA ZULKEFFELE

TAHNIAH SEMUA PEMENANG!!!

OPS ADA LAGI! JANGAN TEKAN BUTANG X DULU

Macammana dengan 10 lagi peserta yang tak menang tu? Jangan risau lah! Elsa jugak ada hadiah untuk awak awak tau. Elsa akan masukkan dalam Bloglist Mac-April 2017. Tengoklah dekat sidebar Elsa tau hehe. Okay 10 peserta yang tinggal ialah 1. Cik Puan Jelita 2. Kim Chaa 3. Cinta Hawaa 4. Mastura Nasarudin 5. Nikkisara 6. Cik Dylah 7. Afiqah Zamri 8. Mama3Farhanah 9. #JMBELOG 10. Ayu Barbydol

Nama yang Elsa dah gariskan tanda mereka dah emel/whatsapp Elsa segala details yang diminta dekat bawah nie DENGAN SEMPURNA untuk tuntut hadiah :)

Okay sekarang barulah boleh TAHNIAH SEMUA PEMENANG!!!

Untuk tebus hadiah daripada para sponsor, para pemenang dikehendaki berbuat demikian sebelum 12 Mac 2017. Kalau tidak hadiah burn tau haa. Jangan lepaskan hadiah tu begitu saja
SILA EMEL KE shaaireen62@gmail.com ATAU WHATSAPP 0173147490 DAN TAIP "SAYA PEMENANG GIVEAWAY ELSA"
Sila berikan details dibawah:-
Nama:
URL blog (link entry ga tersebut):
Pemenang sponsor ke berapa (sponsor 1 - sponsor 17):
Emel atau no telefon yang boleh dihubungi:

Alhamdulillah. Elsa selesai umumkan pemenang. Elsa akui bukannya senang tau nak mengendalikan giveaway nie. Banyak langkah langkah yang Elsa ambil bagi nak sempurnakan ga nie. Haha Elsa dekat 3 jam menaip entry nie saja tau. Biasalah kejap main telefon kejap makan

Terima kasih sekali lagi pada yang join. Terima kasih juga kepada yang rajin berkunjung ke blog Elsa dan memberi support untuk Elsa bergiat dalam dunia blog. Yang baik datang dari Allah yang buruk itu dari saya sendiri. In Shaa Allah masa akan datang Elsa akan buat ga lagi. Mana tahu rezeki akan datang Elsa bagi hadiah lagi gempak! Hikhik
Komen
21 Komen

21 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Tahniah pada pemenang

Mieza S said...

Tahniah semua

Noor Azlan said...

Tahniah kepada semua pemenang..

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Terima kasih Elsa dan sponsor..
Semoga makin murah rezeki.. Aamiin..

TOMODACHI said...

Terima kasih sis elsa dan para sponsor 😊 tahniah utk pemenang.

Seorang Syed said...

Syoknya yang menang! Tahniah buat semuaaaa :)

Fairuz Aqilah said...

Alhamdulillah, congrats semua pemenang! Congrats jugak Elsa, berjaya juga kendalikan GA ni dengan sambutan yang sangat memberansangkan. Giituu... Hehe.. ☺

Merah Coklat said...

Terima kasih :) tahniah buat semua pemenang !

SITI AWADAH said...

Alhamdulillah... blog Sis Hawa melekat. terima kasih elsa :D (tahniah pd semua yang turut serta..)

Amer Ridzuan said...

Boleh join la GA lepas ni.. Hahahah

Anis Khalilah said...

Alhamdulillah... Tahniah juga buat pemenang yang lain ^^

PHU ONE WANA said...

alhamdulillah ..dan tahniahhh

Haslina said...

Alhamdulillah. Tahniah juga pemenang yang lain!!

Shikin Razali said...

Tahniah pada semua...=)

Syahidah Fadilah said...

alhamdulillah. tahniah semua ! :D

Fhatin Amelia said...

alhamdulillah heee tahniah pemenang !

BaNu Syah said...

tahniah pada elsa kerana berjaya mengendalikan GA dengan baik sekali serta tahniah juga pada pemenang. Link blog pemenang yang berjaya dah dimasukkan ke dalam bloglist saya.

Noor Maizan said...

Alhamdulillah, thank you Elsa :)

Mai dah emelkan tau, hihi

confdeb said...

alhamdulillah..:)

Siqah Hussin said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

Rockysweety 90 said...

Tahniah kepada pemenang. Rezeki datang :)

Elsaalicious.